Ingredienser
- ½ påse tacochips
- 500 g älgfärs, nötfärs eller Qourn
- 1 påse tacokrydda
- 1 ½ dl vatten
- 1 grönsaksbuljongtärning
- 200 g philadelphiaost, vitlök och örter
- 2 dl crème fraiche
- 3 tomater
- 1 paprika
- 1 rödlök
- Riven ost
Gör så här
- Fräs färsen i lite margarin och krydda efteråt.
- Häll i vatten och buljongtärning. Koka tills vattnet dunstar, försvinner det för fort kan du hälla i lite mer vatten.
- Fördela chipsen i en ugnsfast form under tiden det kokar.
- Häll färsen över chipsen.
- Blanda crème fraiche med philadelphiaosten och fördela det över färsen.
- Hacka grönsakerna och lägg det på.
- Strö sedan över så mycket ost du vill ha och grädda i 10-15 minuter på 225 grader.
Servera med sallad, gräddfil och salsa.