Steakhouse kyckling med sötpotatisstomp

Ingredienser

  • 4 Kycklingfiléer
  • En sats steakhouse rub
  • 800 – 1 000 g sötpotatis
  • 400 g Broccoli
  • 1 skvätt mjölk 
  • 1 klick smör
  • Salt
  • Peppar

Grilla gärna rätt. Om du tänder grillen kan du grilla lite grönsaker till, tex zucchini, paprika och lök. 

Gör så här

  1. Kyckling. Skär bort onödigt fett på kycklingfilen och gnid in ruben. Helstek filéerna och låt vila ca 5 min i folie. 
  2. Koka broccolin enligt anvisningen på förpackningen. 
  3. Sötpotatisstomp. Skala och skär potatisen i bitar. Koka den i lätt saltat vatten tills den är klart. Stompa potatisen, tillsätt lite smör, mjölk, salt och peppar. Rör om och smaka av.