Mat och sånt

En byråkrats matupplevelser

Menu

Skip to content
  • Vardagsmat
  • Vegetariskt
  • Nötkött
  • Kyckling
  • Lyx & fest

För dig som inte vill scrolla

3 april, 2016
by andersskoglund.seGrillning, Tillbehör

Grillad sparris med parmesan och pinjenötter

Ingredienser

  • 2 knippen sparris
  • 2 msk olivolja 
  • Flingsalt 
  • 1 citron, halverad
  • 1 bit parmesan, grovriven
  • 1/2 dl pinjenötter, rostade

Gör så här

  1. Vänd sparrisen i olivolja och havssalt 
  2. Grilla sparrisen hastigt och lägg på fat
  3. Pressa över citron
  4. Strö över parmesan och pinjenötter

Hittar du inte rätt? Prova en sökning

Free WordPress Theme designed by GavickPro

Proudly published with WordPress

Menu

  • Vardagsmat
  • Vegetariskt
  • Nötkött
  • Kyckling
  • Lyx & fest