Mat och sånt

En byråkrats matupplevelser

Menu

Skip to content
  • Vardagsmat
  • Vegetariskt
  • Nötkött
  • Kyckling
  • Lyx & fest

För dig som inte vill scrolla

20 maj, 2017
by andersskoglund.sebuffe, Frukost, Nötkött, Sifon, Vardagsmat

Sous vide

Temperatur Nöt

Rostas / rostbiff 54,5 /2 – 7 h

Flank 54,5 / 4-24 h

Temperatur Fisk

Torsk 47,5 / 40 min

Lax 52,3 / 20-40 min

Länkar

Bea recept

Hollandaise recept

Egg bites

Creme brûlée sous vide style

 

 

Hittar du inte rätt? Prova en sökning

Free WordPress Theme designed by GavickPro

Proudly published with WordPress

Menu

  • Vardagsmat
  • Vegetariskt
  • Nötkött
  • Kyckling
  • Lyx & fest